Dette er Gabba

Utover de neste ukene, skal jeg presentere våre kunder for de merkene vi har på Davaka. Først ut er danske Gabba.

«Gabba betyr dongeri på dansk, heter det. Vel, ikke egentlig. Men det skulle det.», skriver Gabba på sine egne nettsider.

Gabba er det eldste jeans-merket som fortsatt eksisterer i Danmark. Det ble startet i 1983. Siden den gang har merket utviklet seg til å ha mer enn jeans også – noe man kan se når man går innom nettbutikken vår på Davaka, eller kommer innom butikken. De har enormt mye fint, i tillegg til det jeg mener er markedets kanskje beste og mest komfortable jeans.

Komfort

«Gabba handler ikke om å være kul, om ikke kul handler om å være så komfortabel som mulig til enhver tid», skriver de på sine nettsider.

Og det er noe vi helt klart merker når vi selger klærne deres. Jeg bruker å si «Når du først har tatt på deg ei Gabba-bukse, går du ikke i noe annet». Og det tror jeg de aller fleste kundene våre er enige i.

Vi er utrolig heldige og glade for å ha Gabba hos oss, og dette er en av bærebjelkene hos Davaka.

Utvalg

Buksene vi har fra dem er super stretch slim jeans, vår bestselger, i flere vasker. I tillegg er Paul Dale chinosene bukser du ser på de aller fleste menn i Hadsel når de skal på jobb, eller ut i sosialt lag.

I tillegg har vi t-skjorter, jakker, gensere, skjorter fra dem. Og vi er så fornøyde med merket, at vi nok ikke kommer til å handle mindre hos dem de kommende åra.

Si fra

Og – om du kommer over plagg fra Gabba andre plasser, på nett eller hvor som helst som du selv kunne tenkt deg å kjøpe, send oss ei melding, mail, eller kom innom – så skal vi se om vi klarer å få fatt på varen for deg.

Oppfordrer alle til å gå gjennom vårt Gabba-utvalg, som du kan gjøre her. Du er selvsagt også velkommen innom butikken vår på Stokmarknes.