Hvilken hanky til slipset?

Å finne rett slips til rett dress kan være utfordrende for mange. Det samme gjelder når man skal velge rett hanky til slipset.

Mange går i fella å bruke helt lik hanky til slipset. Dette kan fort bli litt kjedelig. For her er det virkelig rom for å leke seg ha det litt artig.

Vi på Davaka er uansett her for å hjelpe deg å finne både rett slips til rett dress, og å i samarbeid med deg finne rett dressfarge og fasong til deg og din kropp, rett farge og ikke minst rette slips og hanky-kombo. 

Vi vil likevel gi deg noen lette tips å huske på.

Når du skal velge slips og hanky til dressen, så ta utgangspunkt i slipset. Finn et slips du liker, som passer til dressen, så er halve jobben gjort.

Vi på Davaka har et bredt utvalg i slips gjennom våre leverandører Oscar Jacobson, Amanda Christensen og Profuomo. Så her skal du finne et slips duf aller for.

Så begynner det morsomme, nemlig å finne en hanky. 

Om du velger et rødt slips, så er det ikke nødvendig å velge en hanky i helrødt. Prøv heller å finne en hanky med for eksempel samme rødfarge i noen detaljer i hankyen og en annen hovedfarge. Dette gjør seg utrolig godt og oser klasse. 

Eller som i bildene i denne posten, hvor vi hadde en Edmund blazer i fargen dew blue fra Oscar Jacobson, en hvit skjorte og et lekkert, stripete slips fra Amanda Christensen. Slipset har blått, grått og gult i seg, med gulfargen som den dominerende fargen. 

Vi valgte derfor en hanky med en blå grunnfarge, men med gule detaljer i hankyen som matcher slipset på en flott måte.

Sjekk ut flere slips og hankyer i nettbutikken, og følge oss på sosiale medier for flere kombinasjoner og tips.


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post